Sociaal-economische raad
 
10 december 2018
In dit nummer o.a.
Verkenning ontplooiingskansen jongeren
Jolande Sap over Preventieakkoord
SER-Arboplatform
Jacco Vonhof, nieuwe voorzitter MKB-Nederland
 
Nieuwe SER-website, wat vindt u ervan?
Per 4 december 2018 heeft de SER een nieuwe website. In deze nieuwsbrief lichten wij een aantal belangrijke onderdelen van de website uit. De website is opgefrist en de inhoud is opnieuw geordend. Ook is de website op alle platformen te gebruiken. Met een slimme navigatie en op maat gemaakte informatie hopen we u optimaal van dienst te zijn. Neem een kijkje op www.ser.nl en geef uw mening over de nieuwe website. Met uw feedback blijven we de website verbeteren.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn 
 

Thema's
In de SER komen de belangrijkste sociaal-economische vraagstukken aan bod. Op de website leest u per onderwerp voor welke adviezen en producten u bij de SER terecht kunt. Bekijk hier het overzicht van de thema’s.

Thema's
Twitter Facebook LinkedIn 
 
Adviezen
Zowel regering als parlement (Tweede en Eerste Kamer) kunnen de SER om advies vragen. Daarnaast brengt de SER ook ongevraagd adviezen uit. Op de vernieuwde pagina kunt u SER-adviezen makkelijk vinden door de zoekfunctie. Ook kunt u per jaar de adviezen inzien.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn 
 
Thema OR en Medezeggenschap
Onder het thema OR en Medezeggenschap vindt u informatie over uiteenlopende onderwerpen als voorbeeldreglementen, OR-verkiezingen, scholing, bemiddeling bij geschillen, contact met de achterban en met commissarissen en nog veel meer.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn 
 

Andere nieuwsbrieven van de SER
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten van de Sociaal-Economische Raad (SER)? Meld u aan voor onze nieuws- en themabrieven.