Nieuwsbrief - Gemeente Ermelo
Maatwerkwoningen in Ermelo
In Ermelo komen vooralsnog twee tijdelijke maatwerkwoningen op het gemeentelijk opslagterrein aan de Zandkampweg. De eerste woning wordt zo snel mogelijk geplaatst zodat deze vanaf 1 juli bewoond kan worden. 
Lees verder Deel artikel
Nieuw Sportcentrum Ermelo
Het college van burgemeester en wethouders heeft afgelopen dinsdag het besluit genomen om met de bouw van het nieuwe sportcomplex vooral in te zetten op gezond bewegen.
Lees verder Deel artikel
Uitlaatplekken voor honden

In de bebouwde kom moeten honden aan de lijn. In het bos en op de heide vind je zes grote losloopgebieden waar je hond los mag lopen.

Lees verder Deel artikel
Een teek? Pak 'm beet!
Door het mooie weer zijn er veel teken. Een tekenbeet is meestal onschuldig maar kán je ziek maken als de teek lang vastgebeten in je huid zit. Je kunt eenvoudige maatregelen nemen om dat te voorkomen.
Lees verder Deel artikel
Bibliotheek definitief in gemeentehuis
De gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel van het college van burgemeester en wethouders, om onder andere de bibliotheek definitief in het gemeentehuis te behouden. 
Lees verder Deel artikel
Commissievergaderingen
Dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 juni vergaderen de raadscommissies ter voorbereiding op de raadsvergadering van 28 juni. Je bent van harte welkom!
Lees verder Deel artikel
Zien, doen en beleven
  • Weekmarkt op het Raadhuisplein, iedere dinsdagmorgen
  • Boeken- en curiosamarkt in het centrum, zaterdag 16 juni
  • Fête de la Musique in het centrum, zaterdag 23 juni 
Lees verder Deel artikel
Gemeente gesloten
Vanwege een personeelsbijeenkomst is de gemeente dinsdag 19 juni vanaf 15.00 uur gesloten. De bibliotheek is gewoon geopend. 
Deel artikel
  VOLG ONS OOK VIA: