| Bekijk de online versie.
Imme Rog aan het woord
Met trots presenteren we u de eerste digitale nieuwsbrief van SIRE! We hebben niet stilgezeten dit jaar: we zijn verhuisd, hebben 2 campagnes gelanceerd en 2014 met een goed resultaat afgesloten. Dit alles dankzij de belangeloze inzet van de communicatie-industrie en de steun van onze donateurs. Een diepe buiging aan iedereen, die het SIRE mogelijk maakt campagnes te voeren voor belangrijke maatschappelijke onderwerpen.
Lees verder
Nieuwe campagne XTCFACTS.nl
Het gebruik van XTC is toegenomen. Daarnaast is de gemiddelde dosering MDMA in een XTC-pil de afgelopen jaren bijna verdubbeld. Eind augustus lanceerde SIRE de campagne XTCFACTS.nl om Nederland bekend te maken met de feiten over XTC, met een mooie aftrap in het NOS Journaal.
Meer over XTCFACTS
Genomineerd voor Gouden Loeki!
Na een maand op TV is XTCFACTS.nl al genomineerd voor de Gouden Loeki 2015. Een onafhankelijk publiekspanel van Gfk Intomart is gevraagd welke commercials bijzonder, mooi en aansprekend zijn. En onze commercial is er daar één van!

Bekijk hier de TVC
SIRE jaarverslag 2014

Dankzij de trouwe steun van onze donateurs, heeft SIRE 2014 afgesloten met een positief exploitatieresultaat.

Jaarverslag 2014
Voedselverspillingscampagne
Jaarlijks gooien we in Nederland tussen de 1,7 en 2,6 miljard kilo voedsel weg, per persoon maar liefst 50 kilo! 14% van alle etenswaren die we kopen, gaat ongebruikt de prullenbak in. In februari lanceerde SIRE een grootscheepse campagne, met als doel bewustwording en het bieden van handelingsperspectief aan de consument. Met Kliekipedia.nl als kloppend hart van de campagne en vehikel om de consument te activeren.
Lees meer
VOLG ONS:  
CONTACT
Danzigerkade 221
1013 AP Amsterdam
Telefoon: (020) 441 06 77
E-mail: info@sire.nl
Mede mogelijk gemaakt door: