Nieuwsbrief - Gemeente Ermelo
Uitnodiging
Het college van burgemeester en wethouders nodigt je van harte uit voor de feestelijke afscheidsreceptie van wethouder mr. Jan van den Bosch op donderdag 19 april.
Lees verder Deel artikel
Reisdocumenten en rijbewijs thuisbezorgd

Binnenkort is het mogelijk om je paspoort, ID-kaart of rijbewijs thuis te laten bezorgen. Dat kan op elke locatie in Nederland. Je kunt een document dus bijvoorbeeld ook op je werk laten bezorgen. 

Lees verder Deel artikel
Coalitieakkoord 2018 - 2012 'Dichterbij'
Vanavond hebben de coalitiepartijen Progressief Ermelo, BurgerBelangen Ermelo, SGP en VVD hun coalitieakkoord 2018 - 2022 'Dichterbij' gepresenteerd aan de pers.
Lees verder Deel artikel
Vacature
Wij zijn op zoek naar een senior (juridisch) adviseur grondexploitatie, vastgoed en grondzaken voor 28 uur per week. Reageren kan tot en met 22 april.
Lees verder Deel artikel
Van Panhuis Bouw vervangt kozijnen en ramen
De eerste opdracht voor de herinrichting en verduurzaming van het gemeentehuis is gegund aan het Ermelose bedrijf Van Panhuis Bouw. Zij gaan de kozijnen en ramen van het gemeentehuis vervangen.
Lees verder Deel artikel
Buurtbemiddeling helpt!
Wanneer mensen dicht op elkaar wonen, ontstaan er sneller conflicten of ruzies. Door niet of niet goed met elkaar te praten, kan het uit de hand lopen. Buurtbemiddeling helpt mensen om burenruzies op te lossen.
Lees verder Deel artikel
Controle hondenbelasting
Heb je één of meer honden? Dan moet je daar aangifte van doen en hondenbelasting betalen. De komende tijd is er weer een controle op de hondenbelasting in Ermelo.
Lees verder Deel artikel
Buurtsportfestijn gaat outdoor
Op dinsdag 1 mei, in de meivakantie, houden we het buurtsportfestijn niet binnen maar buiten! Het thema is Outdoorsports. Actief bezig zijn in de buitenlucht.
Lees verder Deel artikel
Ruim 5.500 zonnepanelen in vijf jaar tijd!

Uit de cijfers van de klimaatmonitor die onlangs zijn verschenen, blijkt dat Ermelo de laatste jaren fors heeft geïnvesteerd in pv-panelen. Een pv-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. 

Lees verder Deel artikel
Paddenstoel in zwembad Calluna buiten gebruik

Tijdens een routinecontrole is er legionella aangetroffen in de paddenstoel van zwembad Calluna. De watertoevoer van de paddenstoel in het recreatiebad is uitgezet. Hierdoor wordt de bacterie niet verder verspreid en is er geen risico op besmetting. 

Deel artikel
Gemeentehuis gesloten
Vanwege een personeelsbijeenkomst is het gemeentehuis op maandag 23 april vanaf 13.00 uur gesloten. 
Deel artikel
  VOLG ONS OOK VIA: