Nieuwsbrief - Gemeente Ermelo
Schoon Belonen loont!
Het project Schoon Belonen is al ruim een jaar in volle gang. We zijn één van de ruim 100 gemeenten die meedoen aan het landelijke proefproject. Dit moet leiden tot minder zwerfafval op straat.
Lees verder Deel artikel
Gladheidsbestrijding
Het winterse weer is in aantocht. We doen ons best om wegen en fietspaden het hele jaar door veilig te houden. In deze tijd letten we extra op gladheid. IJzel, bevriezing en sneeuw kunnen voor problemen zorgen.
Lees verder Deel artikel
Controlebericht NL-alert
Op maandag 4 december zendt de overheid om 12:00 uur een NL-Alert controlebericht uit. Als je het controlebericht ontvangt, is je mobiel juist ingesteld voor NL-Alert.
Lees verder Deel artikel
LEENE schoenen en jassen hofleverancier
LEENE schoenen & tassen bestaat 125 jaar en heeft daarmee het predicaat hofleverancier ontvangen. Afgelopen zaterdag overhandigde burgemeester André Baars het schild aan eigenaresse Etelka Oortwijn.
Deel artikel
Doordacht op weg naar een duurzamer huis
Het energiezuiniger en comfortabeler maken van je huis is vaak heel wat uitzoekwerk. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes bieden wij in samenwerking met Veluwe Duurzaam een energieadvies aan huis aan.
Lees verder Deel artikel
Glasvezel in buitengebied, pak je kans!
Het blijft nog even spannend. Op 4 december moet 50% van de inwoners en ondernemers in het buitengebied een abonnement hebben afgesloten. Pak dus nu je kans!
Lees verder Deel artikel
Spreekuur college van B&W
Dinsdag ben je van harte welkom op het maandelijkse spreekuur van de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris. Een afspraak maken is niet nodig. 
Lees verder Deel artikel
  VOLG ONS OOK VIA: