Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
alt_text Maandag, 17 december 2018
Er staat een nieuwe Nieuwsbegripvideo online, dit keer over modelen en leesstrategieën. Bezoek je in 2019 de NOT beurs? Kom dan langs in onze stand (CED-Groep, hal 3)!
Kijkplezier in de Kerstvakantie
De tweede Nieuwsbegripvideo staat online, dit keer over modelen en de leesstrategieën van Nieuwsbegrip. Saske én Nieuwsbegriptrainer Yvet leggen uit hoe 't zit. Geen video missen? Abonneer op ons Nieuwsbegrip YouTubekanaal!Bezoek ons op de NOT
Bezoekt u in januari '19 de NOT? En heeft u zin in eens iets anders dan anders? Nieuwsbegrip en Stichting Nederlands Debat Instituut organiseren een inspirerende en interactieve sessie over debatteren in de klas. Waarom debatteren? Leren debatteren zorgt voor betere taalvaardigheid, verhoogt het kritisch denkvermogen en geeft zelfvertrouwen; belangijk voor iedere leerling dus!

Tijdens de sessie gaan we uiteraard direct aan de slag. Wij zien u graag op vrijdag 25 januari 2019 in Theater 01. De sessie duurt 45 minuten en start om 14:30 uur. Voor u zich kunt inschrijven voor de sessie, moet u zich eerst registreren als bezoeker.
Nieuwsbegrip is een product van de
CED-Groep
Social media:
U ontvangt deze e-mail omdat u bij ons bekend bent als Nieuwsbegripbeheerder of omdat u zich heeft aangemeld voor deze updates. Wij informeren regelmatig over ontwikkelingen rond Nieuwsbegrip. Heeft u geen belangstelling voor deze informatie, dan kunt u zich hier uitschrijven. Als u hier geen gebruik van maakt, dan gaan wij er van uit dat u instemt met het ontvangen van deze e-mail.
alt_text