Reminder Uitnodiging Seminar: 'De kracht van Robotica'
Nu dichterbij dan u denkt!
Seminar Robotica - Universiteit Twente, Enschede | 15 juni 2016
TwitterLinkedInFacebook
logoroboticaseminar

Beste , 

Onlangs ontving u een uitnodiging voor het seminar ‘De Kracht van Robotica’. U werd hierin persoonlijk uitgenodigd om met ons de toekomst van robotica vorm te geven. De veelzijdige industriële robot wordt nu gebruikt voor repetitieve taken en het vereist een grote investering om deze in uw productieomgeving op te nemen. Nieuwe technologieën en innovaties, maar ook de nieuwe manier van automatiseren in Smart Industry, brengen u een betaalbare, snelle inzet van productieklare robots. ENGIE gaat mee in deze trend en probeert het voordeel van betaalbare en snelle inzet van robotica te bieden aan zijn klanten.

15 juni presenteren wij onze ideeën en innovaties om samen met u de kracht robotica ook voor u beschikbaar te maken. Naast de expertise van de Universiteit Twente en Stäubli hebben we ook uw kennis en ervaring nodig om de belofte van Smart Industry waar te maken!  

Deze interactieve dag vol industriële robots staat in het teken van het delen van kennis, het (durven) stellen van vragen die leiden tot nieuwe inzichten, een beeld te krijgen van de laatste technologieën en het vinden van nieuwe connecties. We luisteren naar een aantal interactieve presentaties, volgen een rondleiding langs de verschillende robotica-laboratoria en gaan de discussie aan met collega’s en experts. De dag wordt afgesloten met een inspirerende netwerkborrel. 

Programma 

13.00 – 15.00u:   
  • Introductie Sietse Wijnstra, directeur Industrie Services ENGIE
  • Presentatie van Prof. dr. ir. F.J.A.M. van Houten, Universiteit Twente
  • Presentatie Stäubli Robotics - Robotica case
  • Presentatie dr. ir. M. Essers, smart industry expert ENGIE


15.15 – 16.45u:  
  • Interactieve sessie 
  • Rondleiding


17.00 – 18.45u:  
  • Afsluiting
  • Netwerkborrel 


Kijk voor meer informatie over het programma en de sprekers op de ENGIE Services website.

Let op, het aantal deelnemers is beperkt. Meld u daarom snel aan via deze website, of mail voor meer informatie naar maarten.essers@engie.com. We hopen u op 15 juni te mogen begroeten in het Virtual Reality Lab van de Universiteit Twente, tot dan! 

Met vriendelijke groet, 

Sietse Wijnstra 
Directeur Industrie Services 
ENGIE