Volg ROC van Twente op

07 juli 2016

 


Geachte Lezer,

U ontvangt onze digitale 'Decanenflits' omdat u een regelmatige nieuwsvoorziening van ROC van Twente wenst te ontvangen. U kunt uw gegevens zelf controleren en/of wijzigen. Als u de Decanenflits niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich onderin dit bericht afmelden.

In deze Decanenflits:
  Podium Academie Twente: samenwerking tussen Ondernemend Artiest en Podium- en Evenemententechniek  
  Entreeopleiding: voorlichting + overzicht profielen  
  Leerlingen gezakt? Denk dan aan VAVO!  
  Vergeet niet om KIES! te bestellen  
  Alvast voor in uw agenda: Decanendag 2016  
  Zomervakantie  
  Studenten in het nieuws  
 
  Podium Academie Twente: samenwerking tussen Ondernemend Artiest en Podium- en Evenemententechniek
 

Met ingang van schooljaar 2016-2017 profileren de opleidingen Ondernemend Artiest en Podium- en Evenemententechniek zich samen onder de naam Podium Academie Twente. Studenten van deze opleidingen zitten voortaan bij elkaar in de klas en leren van het begin af aan samen te werken en kennis te maken met elkaars werkomgeving. Ook gaat er samengewerkt worden met ArtEZ.

Lees verder>>

 
 
  Entreeopleiding: voorlichting + overzicht profielen
 

Op dinsdag 12 juli a.s. organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst voor potentiële studenten, te weten leerlingen zonder diploma van het vmbo die op 1 augustus a.s. 16 jaar of ouder zijn. U bent zelf, evenals ouders, ook van harte welkom! Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen, vragen wij belangstellenden om zich vooraf aan te melden via entreeopleiding@rocvantwente.nl.

De voorlichtingsbijeenkomst staat gepland om 19.00 uur in lokaal Zu1.102 op de locatie Gieterij 200 in Hengelo. Er is vanzelfsprekend ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Lees verder >>

 
 
  Leerlingen gezakt? Denk dan aan VAVO!
 
Bij VAVO Lyceum van Twente kunnen gezakte leerlingen alsnog hun diploma behalen. In voltijd of deeltijd. Ze volgen alleen de vakken die ze nodig hebben voor het officiële diploma vmbo-tl, havo of vwo. In sommige gevallen is een combinatie met een eenjarig mbo-traject mogelijk of met een hbo-studie.

Kijk voor meer informatie op www.vavolyceumvantwente.nl.

 
 
  Vergeet niet om KIES! te bestellen
 
Het magazine KIES! (en de bijbehorende lesbrief) wordt in oktober weer gratis verspreid. In dit magazine staat een overzicht van alle opleidingen die worden aangeboden door ROC van Twente en AOC Oost. Heel handig dus voor uw leerlingen!

U heeft onlangs een mailtje ontvangen met de vraag hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Denkt u eraan om voor 8 juli het aantal door te geven? Mocht u geen bestelmail hebben ontvangen, dan kunt u zelf een bestelling doorgeven aan Anita Gerrits (angerrits@rocvantwente.nl).

 
 
  Alvast voor in uw agenda: Decanendag 2016
 

Ook in 2016 organiseren wij weer een Decanendag bij ROC van Twente. De datum is donderdag 8 december a.s. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie over locatie en inhoud volgt.

 
 
  Zomervakantie
 

Nog maar een paar weken en dan hebben we zomervakantie! ROC van Twente heeft van maandag 18 juli t/m vrijdag 25 augustus 2016 vakantie. De onderwijsafdelingen zijn gedurende de zomervakantie niet of beperkt te bereiken.

Het Studie  Informatiepunt Twente heeft tijdens de vakantie aangepaste openingstijden: week 29, 30 en 34 is STIPT alleen geopend op onze locatie de Gieterij in Hengelo. Van maandag 1 augustus t/m vrijdag 19 augustus 2016 (week 31, 32 en 33) is STIPT gesloten!

Wij wensen u een hele prettige vakantie!

 
 
  Studenten in het nieuws
 

 
 
 
 
© 2016 ROC van Twente | Disclaimer | Afmelden | Aanmelden | Doorsturen | Contact